Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Official Lyric Video] [OST Polis Evo 2]

  • Uploaded on 2 Nov 2018

    #PolisEvo2 #SangSakaBiru

    Title : Sang Saka Biru
    Artist : Joe Flizzow, Altimet, SonaOne and Alif
    Composer : Alif and SonaOne
    Lyricist : Joe Flizzow, Altimet and Alif
    Producer : Alif and SonaOne

    Chorus
    Kalau ku diseru
    Pasti datang
    Sang Saka Biru
    Kami akan menang

    Hook 2X
    Mana boleh berserah?
    Mana boleh mengalah?

    Altimet’s Verse
    Uhhh kerah semua unit
    Rendezvous bertemu di markas sulit
    Kita senangkan semua kes rumit
    Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit
    Aman kami mengalir dari atas bukit
    Hati sama merah jangan tengok warna kulit
    Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
    Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
    Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
    Tidur kami pula tak lena tak kerap
    Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
    Tiap hari semua keluar berentap
    Nak buat onar jangan malu jangan sipu
    Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
    Masuk bilik itu mana ade pintu
    Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

    Pre Chorus
    Ada yang kita simpan
    Ada yang kita lepas
    Ku menuju ke depan
    Menuju dengan lekas
    Bertenang,

    Chorus
    Kalau ku diseru
    Pasti datang
    Sang Saka Biru
    Kami akan menang

    Hook 2X
    Mana boleh berserah?
    Mana boleh mengalah?

    Joe’s Verse
    Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
    Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
    Sinar lampu biru buat masa depan hitam
    Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar
    Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
    Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
    Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
    Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat
    We setting it off aku mulakan dengan zoom
    dalam sniperscope
    Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
    Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
    Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun
    A S A P undercover dengar lagu dalam Maybach
    Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
    Di Thailand ku di Thonglor London carik ku di mayfair
    Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

    Pre Chorus
    Ada yang kita simpan
    Ada yang kita lepas
    Ku menuju ke depan
    Menuju derngan lekas
    Bertenang,

    Chorus
    Kalau ku diseru
    Pasti datang
    Sang Saka Biru
    Kami akan menang


    Hook 4X
    Mana boleh berserah?
    Mana boleh mengalah?

    ___

    Langgan YouTube Rocketfuel Network
    Like Facebook kami di https://www.facebook.com/ro......
    Follow Instagram di https://www.instagram.com/r...
    ___

    Langgan YouTube Rocketfuel Network
    Like Facebook kami di https://www.facebook.com/ro......
    Follow Instagram di https://www.instagram.com/r...

    Channel Rocketfuel Network

Download Links

TAGS:

Youtube Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . images . ucz . hawaii . nla . dot . bts . ed . dhs . weather